First Class Fellow

SÄLJUTBILDNING & UTVECKLING

SÄLJUTBILDNING

 

 

Att få förtroendet att sälja är ett hedersuppdrag förenat med stort ansvar, uppgiften är att säkerställa bolagets intäkter. Till förfogande har du dig själv och ditt driv samt din förmåga att bygga förtroende.

 

På First Class Fellow arbetar vi med ett antal olika modeller för att vägleda och underlätta på denna resa. Detta i kombination med egna erfarenheter ger en utbildning väl förankrad i verkligheten.

DU GÖR SKILLNAD

För att lyckas som säljare måste du kunna förstå din kund och dess utmaningar. Många säljare landar ofta i att vara ute och informera istället för att agera problemlösande. Utmaningen säljaren ska lära sig att hantera är frågor! Ditt agerande, hur du kommunicerar och ger feedback gör skillnad. First Class Fellow kan hjälpa er. Vill du veta mer?

MOTIVATIONSTEORIER

För att kunna nå säljbudgetar och mål måste du och företagets medlemmar sträva åt samma håll. Det är inte säkert att det som är stimulerande för dig är det för din kollega. Vi ger er verktygen som gör att du på bästa sätt lyckas motivera och stimulera dig i ditt säljarbete, allt för att ni ska nå era mål.

Vill du veta mer?

DISC-ANALYS

För att bli framgångsrik inom försäljning är det viktigt att ha en förståelse för vem man själv är och vilka egenskaper den jag möter har för att nå ett önskat resultat. DISC-analysen ger förståelsen och First Class Fellow verktygen för hur du ska kommunicera effektivt. Vill du veta mer?

 

Copyright © 2014 . All Rights Reserved